Priima apteekki Iisalmi

Priima apteekki

(Savipellon apteekki)
Prisma, Parkatintie 2
74120 Iisalmi

puh. 017 813 000  
puh. 017 813 096 / lääkejakelu
fax    017 813 001

Palvelemme
ma-pe klo 9-20,
la klo 9-18
su klo 11-15  

 

 

Priima apteekki

Tervetuloa asioimaan palvelevaan Priima apteekkiin kätevästi kauppareissun yhteydessä.

Priima apteekkiin on helppo tulla Prisman kauppakäytävältä.  Apteekkilla on myös sisäänkäyntii suoraan parkkipaikalta liikuntarajoitteisille. Parkkipaikat ovat maksuttomia.

PRIIMA APTEEKKI ON AVOINNA MYÖS SUNNUNTAISIN klo 11-15
TERVETULOA!


Influenssa on influenssaviruksen aiheuttama hengitystietulehdus, joka on yleensä selvästi rajuoireisempi kuin normaalit nuhakuumeet eli flunssat. Perusterveillä ihmisillä oireenmukainen hoito riittää, kuten flunssassakin. Riittävä nesteiden nauttiminen ja lepo on tärkeää. Fyysistä ponnistelua on hyvä välttää sen ajan, kun kuumetta ja yleisoireita esiintyy. Kouluun tai töihin voi yleensä palata, kun takana on yksi kuumeeton päivä. Kuumetta ja särkyjä voi lievittää apteekista saatavilla itsehoitolääkkeillä. Meiltä apteekista voit kysyä neuvoja myös influenssaan liittyvän yskän itsehoidossa. Yskänlääkkeet eivät sinällään nopeuta taudin paranemista, mutta niitä voi käyttää erityisesti yöunta häiritsevän yskän lievitykseen.
Mikäli kuume nousee hyvin korkeaksi, yleisvointi heikkenee huomattavasti, tai oireilu palaa takaisin muutaman paremman päivän jälkeen, on syytä hakeutua lääkärin arvioon. Erityisen herkästi lääkäriin kannattaa hakeutua suuremman riskin henkilöiden, jotka sairastavat esimerkiksi sydämen vajaatoimintaa, sepelvaltimotautia, astamaa keuhkoahtaumatautia tai diabetest. 

     
LÄÄKITYSHUOLIA?
Kysy meiltä, miten voimme auttaa lääkehoitosi onnistumisessa.